Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

FilmFlow goes statistic

FilmFlow goes statistic


Javnomnenjska raziskava o poslušanju podkasta FilmFlow

Po dobrih dveh letih oddajanja na širnih valovih interneta in 40+ oddajah se je v kolektivu podkasta FilmFlow prebudil firbec. Luštno nam je delat naše oddaje, ampak seveda jih ustvarjamo tudi z mislijo na to, da se približamo tudi vam, ki se jih lotite poslušat.

Blazno nas veseli, da vas je pri določenih oddajah že čez 600 takšnih, ki zdržite z nami do zadnje minute (vemo, da ni vedno lahko). In verjemite, da ste na nek način vedno že zraven, ko se oddaja snema; to je tudi izvorna ideja, koncept našega podkasta – ko nas poslušate, z nami simbolično spijete en orenk kofe ali skodelico čaja, konec koncev se tudi pivo čisto lepo poda k določenim debatam (občasno še kaj močnejšega).

IMG_20150125_172328Ok, da ne bomo preveč dolgovezile: da bi bolje spoznale našo poslušalsko bazo, smo se pred kratkim odločile za javnomnenjsko raziskavo, ki je bila namenjena temu, da izvemo, katere teme vas zanimajo, kaj vam je pri podkastu všeč in kaj ne, katero barvo imate najraje in česa bi si od nas želeli več in tako dalje in tako naprej.

Brez nadaljnega govoričenja vam tako spodaj prezentiramo rezultate ankete, v katero je bilo zajetih 100 poslušalcev FilmFlowa. Resnično se za odgovore zahvaljujemo vsem, ki ste v anketi sodelovali – dva izmed udeležencev sta že prejela tudi materialne dokaze naše hvaležnosti – in obenem svečano obljubljamo, da se bomo potrudile iz rezultatov tudi česa naučiti. Recimo kakšno besedo več reči o filmski zgodovini, hkrati pa kakšno minuto odrezati od celote, da bodo naše oddaje bolj jedrnate in bolj razgibane.

XOXO, vaš FilmFlow

REZULTATI ANKETE

Starost:

  • Najvišja starost: 52 let
  • Najnižja starost: 15 let
  • Povprečna starost: 29 let

Spol:

Picture1

Kje si izvedel_a za podkast FilmFlow:

Picture2

  • SOCIALA: Facebook, Twitter
  • RANDOM: poznajo avtorice, prijatelji RL, FSF, pivo, live dogodek
  • APPARATUS: spletna stran mreže ter ostali podkasti mreže
  • OSTALO: iTunes, Metin čaj, internet

Kako pogosto spremljaš FilmFlow?

Picture3

  • REDNO: vsaj 1x na mesec, skoraj vsako oddajo, res vse
  • NEREDNO: parkrat na leto, začnem pa ne poslušam do konca, kar me zanima, preredko

Picture4 Picture5 Picture7 Picture8 Picture9