Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

DOUBLE THE FUN!

DOUBLE THE FUN!


FilmFlow od marca dalje 2x mesečno

 »Whoever said progress was a *slo* process wasn’t talking about me! I’m a P.I.M.P! Plus… I got the magic stick.« (50 Cent)

S tem citatom je v torek na snemanju podcasta mlada diplomantka režije Katarina Rešek strnila svoje misli o slovenskem filmu. Poleg nje je pred mikrofonom FilmFlowa sedel Vid Hajnšek, še en mlad režiser v nastajanju. Oba smo v goste povabili, da bi nam povedala več o dogodku, ki se bo v petek, 13. marca odvil v Kinu Šiška – imenuje se Filmski koktejl AGRFT in ustvarjen je, da bi širši javnosti razkril, česa so se med študijem na naši najstarejši filmski akademiji naučili študenti režije in seveda ostali, ki so sodelovali pri diplomskih kratkih igranih filmih. Letos je slednjih pet (eden od njih magistrski), med njimi pa sta tudi Plavanje Katarine Rešek ter Tujca Vida Hajnška.

IMG_20150310_210808 (1)

Katarina in Vid sta s tem postala del zgodovine FilmFlowa, saj sta naša prva dejanska gosta oddaje, in to z razlogom. FilmFlow od marca dalje na internet ne roma zgolj enkrat na mesec, temveč dvakrat!

Drugi mesečni podcast pa bo tudi malce drugačen. Namenjen je beleženju aktualnega dogajanja na slovenski filmski sceni, ki ji mediji, po našem skromnem, a odločnem mnenju, še vedno ne posvečajo pozornosti, ki bi si jo zaslužila. To tišino nameravamo zapolniti z glasovi slovenskih filmskih ustvarjalcev, ki jih bomo gostile v oddajah. Tako bo SloFilmFlow, kot zaenkrat imenujemo to pridobitev, običajno potekal v obliki intervjuja, ter bo za dobro polovico krajši kot tisti, ki ga pripravljamo ob koncu meseca.

Seveda si želimo, da bi vam bile oddaje v užitek in da bi vam razgrnile vsaj delček širnega obzorja, ki je SLOVENSKI FILM in vas z največjim veseljem vabimo k poslušanju in posledičnem komentiranju. You know where to find us.