Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

FilmFlow gre v Koper

FilmFlow gre v Koper


FilmFlow se v  v torek, 27. oktobra odpravlja na road trip v Koper, kjer PiNA na pobudo Urada RS za mladino ter v sodelovanju z Univerzo na Primorskem, Mladinskim svetom Slovenije (MSS), Mladinsko mrežo MaMa in Zavodom Movit pripravlja regijski dogodek mladinskega sektorja Obalno-kraške regije, z naslovom RASTIMO SKUPAJ.

Namen dogodka je dvigniti zavest lokalnih deležnikov za razvoj mladinskega sektorja, mladinskih politik in mladinskega dela na lokalni ravni preko izmenjave znanj, izkušenj in dobrih praks, ter seznaniti o priložnostih za različne oblike mladinskega mednarodnega udejstvovanja.

Dogodek poteka ves dan, ob 17:15h pa si bomo FilmFlowke skupaj z mladimi ogledale dokumentarec Kakšna je tvoja realnost? ter se nato z njimi po projekciji pogovarjale o filmu in o pomenu ter vlogi multimedije na področju mladinskega organiziranja.

Dokumentarni film Kakšna je tvoja realnost? je PiNA ustvarila v okviru mednarodnega projekta Loesje crosses the Mediterranean.

Cilj projekta je bil usposobiti in aktivirati mlade, da z uporabo Loesje metode in drugih multimedijskih orodij (film, fotografija) prispevajo k večji demokratičnosti družbe in k svobodi izražanja, kot tudi ustvarjanje trajnih vezi med evropsko in mediteransko mladino.