Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

FilmFlow na 18. Festivalu slovenskega filma

FilmFlow na 18. Festivalu slovenskega filma


Od 15. – 20. septembra 2015 je v Portorožu potekal 18. Festival slovenskega filma. Podkast FilmFlow je bil letos prvič eden izmed uradnih partnerjev festivala.

POGOVORI Z AVTORJI

Ana in Bojana sta vsak dan, od 11h – 13h, na Zajtrku z avtorji v portoroškem studiu AKTV, vodile pogovore z avtorji filmov v tekmovalnem programu, ter se poleg tega na filmskih projekcijah pogovarjali s filmskimi ekipami.

Foto:
zajtrk-IV-23
zajtrk-I-11
studijski-film-I-15
dokV-2
zajtrk-II-33
zajtrk-III-3
Video

PROJEKCIJA DOKUMENTARNEGA FILMA IZPELJANKA

Maja “Willow” Zupanc je, skupaj s so-scenaristom in so-režiserjem Žigom Stanovnikom, v uradnem festivalskem programu Panorama predstavila svoj dokumentarni film Izpeljanka.

Foto:
panorama-IV-2
Film Izpeljanka:

STROKOVNI PROGRAM 18. FESTIVALA SLOVENSKEGA FILMA

Sabina Briški iz Media Desk Slovenija, nas je povabila tudi na Strokovni program 18. Festivala slovenskega filma, kjer smo predstavile delovanje našega podkasta in povedale, kako s pomočjo podkastov lahko promoviramo zanimive filmske vsebine.

Foto:
podcast-1FILMFLOW x AKTV

Kot članice FilmFlow podkasta smo sodelovale tudi z Akademsko televizijo AGRFTja ali na kratko z AKTVjem. Vsak večer smo se za oddajo Preglednik pogovarjale z režiserji celovečernih filmov, po koncu festivala pa smo, skupaj z Aljažem Bastičem, pod drobnogled vzele še celotedensko dogajanje na 18. Festivalu slovenskega filma.

Foto:
IMG_20150919_000958
filmflow-aktv-1
filmflow-aktv-6
Video:

*Photo credit (vse razen instagram fotke): Katja Goljat & Matjaž Rust