Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

FilmFlow x Pirate Piška nahrbtnik

FilmFlow x Pirate Piška nahrbtnik


FilmFlow predstavlja: Pirate Piška x FilmFlow benefit nahrbtnik!

FilmFlow je internetna oddaja o filmih, ki že dve leti redno prinaša mesečno dozo strastne debate o sedmi umetnosti, popularni kulturi in življenju na prostrane planjave interneta. Štiri punce, ki za oddajo stojimo (no, v resnici sedimo za mikrofonom …), se za vsako od oddaj temeljito pripravimo in jo z veliko mero ljubezni tudi posnamemo in pošljemo v svet, med vse vas.

Tokrat pa smo pripravile nekaj popolnoma drugačnega!

Za vse, ki spremljate naš podkast, pa tudi za tiste, ki ga mogoče šele boste, smo v sodelovanju s Pirate Piško, našo najljubšo piratko, pripravile posebno akcijo za podporo podcasta FilmFlow: BENEFIT NAHRBTNIK!

FF_2_NET

Z nakupom posebne edicije FilmFlow x Pirate Piška nahrbtnika podprete ustvarjanje podkasta in na en mah osrečite Ano, Bojano in kar dve Maji! Hkrati z nakupom zadovoljite tudi vse svoje potrebe po prenašanju osnovnih življenjskih potrebščin iz točke A do točke B. Prijetno, koristno – in dobrodelno v enem!

FLOW BENEFIT NAHRBTNIK krasi motiv našega zvestega spremljevalca – mikrofona Yetija – ki je nepogrešljiv pri nastanku podkasta in ki ga poleg tehničnih odlikujejo tudi očitne vizualne kvalitete.

Z nakupom donirate 15 evrov za FilmFlow, s tem zneskom pa podprete tudi delo Pirate Piške. V zahvalo bomo vsakemu nahrbtniku dodale še special edition FilmFlow nalepko in priponko, za ekstra užitek v nošenju!

FF_nalepke

FF_znacke

Nahrbtnik lahko naročite preko spleta, ali pa nam za naročilo pišete na maja.peharc@filmflow.si

Kupi nahrbtnik in podpri delovanje FilmFlow podkasta!