Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

FilmFlow017: Filmski koktejl AGRFT

FilmFlow017: Filmski koktejl AGRFT


»Whoever said progress was a *slo* process wasn’t talking about me! I’m a P.I.M.P! Plus… I got the magic stick.« (50 Cent)

S tem citatom je v torek na snemanju podcasta mlada diplomantka režije Katarina Rešek strnila svoje misli o slovenskem filmu. Poleg nje je pred mikrofonom FilmFlowa sedel Vid Hajnšek, še en mlad režiser v nastajanju. Oba smo v goste povabili, da bi nam povedala več o dogodku, ki se bo v petek, 13. marca odvil v Kinu Šiška – imenuje se Filmski koktejl AGRFT in ustvarjen je, da bi širši javnosti razkril, česa so se med študijem na naši najstarejši filmski akademiji naučili študenti režije in seveda ostali, ki so sodelovali pri diplomskih kratkih igranih filmih. Letos je slednjih pet (eden od njih magistrski), med njimi pa sta tudi Plavanje Katarine Rešek ter Tujca Vida Hajnška.

Katarina in Vid sta s tem postala del zgodovine FilmFlowa, saj sta naša prva dejanska gosta oddaje, in to z razlogom. FilmFlow od marca dalje na internet ne roma zgolj enkrat na mesec, temveč dvakrat!

Poslušaj podcast Filmski koktejl AGRFT.

Zapiski:
AGRFT koktejl event
UL AGRFT
Katalog slovenskih kratkih filmov 2015
Katarina Rešek / Napravi mi dete (band)
Napravi mi dete FB 
Gang, kratki film